ImperialFood

Website

Door de jaren heen worden we als Digisign vrolijk van deze klant. Drupal is gesneden koek, en de overstap naar Drupal 8, was dan ook geen probleem. Wel moeten we vaak even glimlachen als we de nieuwe sliders weer voorbij zien komen, met de juiste kreet of emotie.

Een natte neus en kwispelstaart, ofwel: een échte vriend! Door meer dan 30 jaar kennis en een continu proces van onderzoek heeft ImperialFood een voedingslijn ontwikkeld met voor elke hond een passende brok. Vooral in de jacht, het wedstrijdcirquit, canicross en andere intensieve hondensporten wordt veel van honden gevraagd. Het zijn ware topatleten! Dat hier ook de juiste voeding tegenover moet staan, lijkt ons vanzelfsprekend! Maar, wat is ImperialFood precies?

Recensie

Sinds 2014 zijn wij importeur van ImperialFood hondenvoeding. Dit unieke kwaliteitsproduct uit Italië verdient volgens ons een professionele website. Na een onprettige ervaring bij een ander marketingbedrijf, zijn we via via bij Digisign in een warm bad terecht gekomen.

Het contact is vanaf het begin goed, laagdrempelig en vertrouwd. Je kunt werkelijk alles vragen! Dirk neemt de tijd om alles perfect te maken en uit te zoeken. Is er toch iets wat je anders wilt hebben? Dan denkt Dirk met je mee en maakt in overleg een goede vertaalslag van hetgeen jij wilt naar wat mogelijk is in de techniek.

Klanttevredenheid staat bij Digisign hoog in het vaandel, wat wij een belangrijk punt vinden. Tevens vinden wij de prijs ook reuze meevallen. Je kunt namelijk wel ergens een low-budget site op de kop tikken, maar als er dan brand is heb je niemand om te roepen.

Wij als atechnische mensen op het gebied van sites, vinden de kosten meevallen en ook dat is dat erg waardevol! Al met al, zéker een aanrader als je op zoek bent naar een serieuze en meedenkende websitebouwer.


Specificaties

Annemarie heeft door de Jaren heen samen met ons haar marketing goed opgepakt. Een website bouwen is 1, maar het bekend make naan het publiek is een heel andere zaak. Ze heeft dit goed opgepakt, BLOGS, VLOGS, SEO en zeer actief op Instagram, ze heeft hiermee har product op een hoger level gekregen.